Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Implementeringskonsulent

Clio Online

Aarhus, Østjylland

Indrykket
09-05-2018
Kontakt
Clio Online
Esplanaden 8A, 2. sal
1263 København K
Tlf
53555320
Kontakt
Martin Thomsen
Tlf
22502232
Haslegårdsvej 8-10
8210 Aarhus V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-05-2018
Udløber
25-05-2018
Kviknummer
LJA-60647612
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job

Brænder du for didaktik og it i folkeskolen og ikke mindst for at formidle det til lærere og andre interesserede? Så er jobbet som implementeringskonsulent måske lige noget for dig.

Som implementeringskonsulent er din primære opgave at besøge de skoler, der har købt Clio Onlines produkter, og undervise lærerne i, hvordan de får det bedste ud af deres abonnement.

Du vil få ansvaret for udvalgte kommuner, hvor du i tæt dialog med resten af teamet af implementeringskonsulenter og læremiddelkonsulenter skal sørge for, at vores brugere får mest muligt ud af at arbejde med vores portaler i det daglige.

I samarbejde med skolerne er det din opgave at skræddersy den præsentation eller det forløb, som skolen eller fagudvalget har brug for. Du har ansvaret for kurset fra start til slut, både når det kommer til planlægning, afholdelse og evaluering, også selvom det er en af vores digitale redaktører eller en anden implementeringskonsulent, der afholder selve kurset.

Stillingen er en fuldtidsansættelse med tiltrædelse 1. august 2018. Arbejdsstedet er Aarhus, og dit distrikt bliver Fyn og Midt- og Sønderjylland. Jobbet kræver en høj grad af fleksibilitet, da der ikke er fast arbejdstid, og du vil være ude og køre tre-fire dage om ugen. Clio Online stiller en bil til rådighed.

 

Dine kvalifikationer

Vi skal bruge en stærk formidler, der har fingeren på pulsen, når det gælder didaktik og muligheder inden for it. Du har anvendt Clio Onlines fagportaler med dine elever og har lyst til at afholde kurser og workshops for lærere om at arbejde med et digitalt undervisningsmateriale som vores.

Vi forventer, at du: 

  • er uddannet lærer og har anvendt Clios Onlines digitale læremidler i praksis
  • er et didaktisk fyrtårn, der elsker at formidle til andre lærere
  • er selvkørende og selvstændigt kan planlægge og prioritere din arbejdsdag
  • har gode samarbejdsevner og er en stærk kommunikator
  • er servicemindet og udadvendt, da du repræsenterer Clio Online ude på skolerne
  • besidder en grundlæggende forståelse og interesse for it.

Om os

Clio Online er Danmarks største digitale undervisningsforlag. Vi laver 100 % digitale læremidler. Clio Online startede som en idé. En idé om at revolutionere undervisningen ét fag ad gangen. I dag er vi ca. 130 engagerede kolleger, der alle brænder for at udvikle og tænke digital læring på nye måder. Det er med til at gøre vores læringsportaler til de bedste digitale undervisningsmidler på markedet. Læs mere på www.clioonline.dk.

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Clio Online
Esplanaden 8A, 2. sal
1263 København K
Tlf
53555320
Kontaktperson
Martin Thomsen
Tlf
22502232
Adresse
Haslegårdsvej 8-10
8210 Aarhus V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-05-2018
Udløber
25-05-2018
Kviknummer
LJA-60647612
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job
Beliggenhed