Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Genopslag - Skoleleder til Haldum-Hinnerup skolen

Haldum-Hinnerup Skolen

Favrskov, Østjylland

Indrykket
03-08-2018
Kontakt
Haldum-Hinnerup Skolen
Svinget 4
8382 Hinnerup
Tlf
89 64 55 00
Kontakt
Jakob Buhl Monrad
Tlf
20122933/89645504
Svinget 4
8382 Hinnerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-08-2018
Udløber
02-09-2018
Kviknummer
LJA-64069472
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Haldum-Hinnerup Skolen tilbyder et job som skoleleder på en særdeles velfungerende skole med stor arbejdsglæde og fokus på det enkelte barns trivsel og udvikling.

Skolen ligger i Hinnerup i Favrskov Kommune, 18 km nord for Aarhus, og distriktet er en blanding af by og opland. Hinnerup-området er et attraktivt bosætningsområde for børnefamilier, og skolen har et stigende elevtal. 

Skolen er afdelingsopdelt og overvejende tresporet med 640 elever fordelt på årgangene 0. til 9. årgang og tre specialklasser. Specialklasserne er tilknyttet med en klasse i hver afdeling.

Personalegruppen består af cirka 75 engagerede lærere, pædagoger, medhjælpere, sekretærer og ledere. Som skoleleder kommer du til at stå i spidsen for en samlet ledergruppe på fire kompetente ledere. 

Haldum-Hinnerup Skolen har en SFO med cirka 250 børn i alderen 0.-3. årgang. Igennem hele barnets skoledag er der et tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger - et samarbejde, der fremmer det bærende fællesskab på klasse- og årgangsniveau og selvfølgelig det enkelte barn. 

Skolen prioriterer elevernes faglighed og trivsel højt, hvilket afspejler sig i flotte resultater både målt på faglighed og trivsel. Skolens medarbejdere motiveres af udvikling og arbejder løbende på at gøre en god skole endnu bedre.

Udviklingen af den sammenhængende, varierede skoledag - herunder skoledagens- og skoleugens opbygning - er et af de fokusområder, der er blevet arbejdet med de seneste år. Det ses blandt andet på fredage, hvor skolen arbejder med fleksible skemaer for på den måde at sætte tydeligere fokus på indhold og læring.

Generelt har skolen en forældregruppe, som er meget aktiv, interesseret og deltagende omkring børnenes skolegang. I den seneste forældretilfredshedsundersøgelse fra 2017 giver forældrene udtryk for meget stor tilfredshed med skolen generelt og ikke mindst i forhold til skolens arbejde med at fremme elevernes faglighed og trivsel.

Din profil og kompetencer

Vi prioriterer, at den kommende skoleleder går forrest og sætter retning, men samtidig vægter og formår samarbejdet og dialogen bredt i organisationen.

Vores ledelsesmæssige og personlige forventninger til dig er:

 • Udadvendt, tillidsfuld, engageret og empatisk
 • Kendskab til specialundervisningsområdet
 • Helhedsorienteret og strategisk tænkende kan sætte retning og danne overblik
 • Forandringsparat, fleksibel og nytænkende
 • Økonomisk ansvarlig og god til at skabe økonomisk overblik
 • Erfaren i at arbejde i en politisk ledet organisation
 • Evner at stikke en finger i jorden og er god i mødet med forældre og børn
 • Visionær og kan omsætte vision til pædagogisk praksis.

Vi forventer desuden, at du har:

 • Ledererfaring - gerne fra en større institution. Har du ledet ledere, er det en fordel, men ikke et krav.
 • Bredt kendskab til specialundervisningsområdet.
 • En relevant lederuddannelse gerne på diplomniveau,.

Yderligere oplysninger

Ansøgningsfristen er 2. september 2018, og vi holder 1. samtale mandag 10. september og 2. samtale mandag 24. september.

Som led i ansættelsesprocessen bliver der mellem 1. og 2. samtale udarbejdet en personprofil. Der er tilbagemelding på personprofilen mandag 17. september.

Tiltrædelse forventes 1. november 2018.

Hvis du har lyst til at læse mere om jobbet og vores forventninger til dig, kan du læse mere i job og personprofilen. Har du derudover spørgsmål, må du endelig ikke tøve med at kontakte skolechef Anne Gammelby Lybecker, 41 25 14 16, alyb@favrskov.dk  eller viceskoleleder Jakob Buhl Monrad, 20 12 29 33/89 64 55 04, jbmo@favrskov.dk

Alle interesserede ansøgere opfordres til at besøge Haldum-Hinnerup Skolen og få en rundvisning. Kontakt viceskoleleder Jakob Buhl Monrad for at aftale et besøg.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.

Søg jobbet

Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job


Ansøgningsfrist
02-09-18

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Haldum-Hinnerup Skolen
Svinget 4
8382 Hinnerup
Tlf
89 64 55 00
Kontaktperson
Jakob Buhl Monrad
Tlf
20122933/89645504
Adresse
Svinget 4
8382 Hinnerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
03-08-2018
Udløber
02-09-2018
Kviknummer
LJA-64069472
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed