Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fagligt stærke læringskonsulenter inden for dansk og matematik

Undervisningsministeriet, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Indrykket
20-12-2018
Kontakt
Undervisningsministeriet, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Frederiksholms Kanal 26
1220 København K
Kontakt
Ulla Dall
Tlf
25284853
Frederiksholms Kanal 26
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-12-2018
Udløber
13-01-2019
Kviknummer
LJA-68996722
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Dansk, Matematik

Fagligt stærke læringskonsulenter inden for dansk og matematik med særlige kompetencer i relation til vejledning af kollegaer i team- og fagteamsamarbejdet søges til læringskonsulentkorpset i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK).

Har du en stærk profil som vejleder i dansk eller matematik og arbejder du vidensbaseret? Vil du være en del af et stort hold af lærere, pædagoger, skoleledere, forvaltningsmedarbejdere og sagsbehandlere, der understøtter skoler og kommuner og gør en forskel for elevers læring?

 

Center for Udgående Kvalitetsarbejde og Specialpædagogisk Støtte i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger to læringskonsulenter med en stærk faglig og didaktisk tilgang, som samtidigt har erfaringer med, hvordan organiseringen af vejledere, team eller fagteam bedst muligt understøtter udviklingen af skolens praksis.

 

Dine arbejdsopgaver 
Du er vejleder i dansk eller matematik og har stærke kompetencer til at understøtte kollegaers arbejde med udviklingen af faget og undervisningen med afsæt i den nyeste viden om faget. Derudover har du erfaring med og kompetencer til:

 • at opbygge og understøtte samarbejdet i team, fagteamsamarbejdet eller i andre former for Professionelle Læringsfællesskaber (PLF)

 • at bruge både elevprodukter samt anden kvalitativ og kvantitativ data i team eller fagteam til at udvikle undervisningen og følge elevernes progression

 • at understøtte systematisk brug af både kvalitativ og kvantitativ data på fx klasse-/årgangskonferencer og lignende

 • god indsigt i prøverne i dansk og matematik og i at vejlede om prøverne i begge fag

 • stor faglig indsigt i fagene

Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaringer med intensive læringsforløb i dansk eller matematik og fastholdelse af effekten af disse.

Om dig

Du er en erfaren dansk- eller matematikvejleder eller lærer. Du har eventuelt en relevant efter- eller videreuddannelse og viden om at udvikle og forankre nye praksisser på skoleområdet og inden for dit fag.

Du brænder for at være med til at gøre en forskel for folkeskolen.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

 • er analytisk tænkende og systematisk i din tilgang
 • er struktureret og kan bevare overblikket, også når arbejdstempoet er højt
 • kan formulere dig klart og tydeligt på skrift og i tale
 • kan se de store sammenhænge uden at miste blikket for detaljerne
 • har gode samarbejdsevner
 • har forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation

Om Center for Udgående Kvalitetsarbejde og Specialpædagogisk Støtte

Centeret er organiseret i 10 teams og består af ca. 140 medarbejdere. Medarbejderne er primært læringskonsulenter, der rådgiver og understøtter skolerne i deres arbejde med at løfte faglighed og trivsel og mindske negativ social arv, samt medarbejdere der arbejder med specialpædagogisk støtte. Rådgivningen til skolerne har fokus på undervisning af høj kvalitet, pædagogisk ledelse og implementering af både erhvervsuddannelses-, gymnasie- og folkeskolereformerne og nu også FGU-reformen.

 

Jobbet som læringskonsulent generelt

Som læringskonsulent understøtter du skoleledere, forvaltningsmedarbejdere, lærere og pædagoger i deres arbejde med at gøre folkeskolen så god som muligt. De fleste af læringskonsulenterne arbejder sideløbende på en skole, i en kommune eller som lærer inden for efter-/videreuddannelsesområdet.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi ser gerne, at du begynder hos os den 1. marts 2019. Der er tale om en deltidsstilling, og du vil som udgangspunkt blive tilknyttet gennem en frikøbsaftale mellem din arbejdsgiver og STUK eller efter aftale om kombinationsbeskæftigelse for lærere m.fl.

Du arbejder hos STUK tre dage om ugen (onsdag, torsdag og fredag), mens du bevarer den resterende arbejdstid i din nuværende stilling. Ansættelsesperioden vil som udgangspunkt udløbe den 31. juli 2020.

Der bliver lagt vægt på, at du både sideløbende og efterfølgende kan bruge din erfaring som læringskonsulent til at udvikle din egen skole og kommune, så din nuværende eller kommende arbejdsplads også får gavn af dine kompetencer.

 

Det er besluttet, at Center for Udgående Kvalitetsarbejde og Specialpædagogisk Støtte skal flytte til Holbæk som led i regeringens udflytningsplan for Bedre balance II. Det fremtidige arbejdssted vil derfor på et tidspunkt blive i Holbæk, når centeret flytter. Flytningen forventes gennemført medio 2020.

 

Læringskonsulenterne har kontorer i henholdsvis Århus og København/ Holbæk. Har du bopæl i Jylland eller på Fyn, har du derfor mulighed for enten at arbejde hjemme eller på kontoret i Århus eller København, når du ikke er på besøg i kommuner og på skoler.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte enten teamleder Ulla Dall på
25 28 48 53 eller kontorchef Anders Andersen på 41 29 15 30.

Du kan også læse mere på www.stukuvm.dk

 

Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.uvm.dk/job  senest den 13. januar 2019 .

Det forventes at afholde samtaler i uge 4.

I forbindelse med ansættelsessamtalen vil du blive stillet en mindre case-opgave.

 

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Undervisningsministeriets Koncern.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Undervisningsministeriet, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Frederiksholms Kanal 26
1220 København K
Kontaktperson
Ulla Dall
Tlf
25284853
Adresse
Frederiksholms Kanal 26
1220 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
20-12-2018
Udløber
13-01-2019
Kviknummer
LJA-68996722
Jobtype
Deltid
Fag
Dansk, Matematik
Beliggenhed