Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansklærer med klasselærerfunktion.

Den Lille Skole I København

København, Storkøbenhavn

Indrykket
02-05-2018
Kontakt
Den Lille Skole I København
Lindholmsvej 18
2700 Brønshøj
Tlf
38601616
Kontakt
Erik Fischer
Tlf
38601616
Lindholmsvej 18
2700 Brønshøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-05-2018
Udløber
01-06-2018
Kviknummer
LJA-60254032
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Idræt, Musik

Den Lille Skole i København søger en lærer med ansættelse pr. 1. august 2018.

 

Vil du undervise byens bedste Lilleskolebørn?

Og vil du bidrage til at give børnene en skolegang præget af en stærk demokratisk og social dannelse?

 

Du er en lærer af en helt særlig støbning! En lærer som vil gå gennem ild og vand for at vores Lilleskolebørn forlader skolen som vidende og reflekterende mennesker hvor lærelyst, nysgerrighed og engagement er de store drivkræfter.

 

Du har lyst til at arbejde på en skole, hvor børn og voksne møder hinanden med respekt, og hvor alle tør forsøge sig med nyt og ukendt i et fællesskab, hvor vi tænker ’vi’ før ’jeg’ og hvor vi tager hensyn til hinanden. Når du møder børn, kolleger og forældre, er det med åbent sind og humoristisk sans.

 

Du har en forståelse for betydningen af vores demokratiske ramme for skolen, og du vægter det forpligtende fællesskab, som du vil være med til at præge både fagligt og pædagogisk.

 

Du vil hovedsageligt varetage klasselærerfunktionen, du skal derfor have dansk som linjefag, og også gerne kompetencer eller linjefag indenfor musik, idræt og naturfag. Du har lyst til at arbejde tæt sammen med en lærergruppe som vægter arbejdsglæde, samarbejde og pædagogisk udvikling højt. Du kan desuden lide at samarbejde med engagerede og aktive forældre, da de er en bærende del af skolens virke.

 

Vi er en fri grundskole med vægt på en praktisk, musisk og æstetisk tilgang til skolegang og fag. Vi er 9 lærere og 140 børn fordelt på 0. til 6. klassetrin og der er 20 børn i hver klasse.

 

Hos os gælder det - for både børn og voksne - at skolens værdier er kernen i vores arbejde og dagligdag: tryghed, forpligtende fællesskab, anvendt demokrati og traditioner. Vi er optagede af, at børnene motiveres til at udtrykke deres egne holdninger, fantasi og følelser, til at deltage aktivt i undervisningen og forholde sig nysgerrigt og undersøgende til deres omverden.

 

Vi vil rigtig gerne hilse på dig og vise dig vores skole – inden vi indkalder til samtale – så skriv i din ansøgning hvornår det passer dig at besøge skolen, i ugerne 20-22.

 

Send os din ansøgning og fortæl os hvordan du vil bidrage til skolens værdier og dagligdag - ansøgningsfrist er fredag den 1. juni kl. 12.00. Vi holder ansættelsessamtaler på skolen mandag den 18. juni, samt onsdag den 20. juni.                                                                    

 

Send din ansøgning pr. mail til erik@lilleskolen-kbh.dk med titlen ”Ansøgning lærer” og vedhæft din ansøgning, eksamenspapirer, CV og evt. udtalelser som pdf- dokumenter.

 

Ansættelse og løn sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

 

Yderligere oplysninger om Lilleskolen kan indhentes hos viceskoleleder Margit Buhl, eller skoleleder Erik Fischer på tlf.: 38 60 16 16, eller findes på skolens hjemmeside .

 

 

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Den Lille Skole I København
Lindholmsvej 18
2700 Brønshøj
Tlf
38601616
Kontaktperson
Erik Fischer
Tlf
38601616
Adresse
Lindholmsvej 18
2700 Brønshøj
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-05-2018
Udløber
01-06-2018
Kviknummer
LJA-60254032
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Idræt, Musik
Beliggenhed