Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dansk- og klasselærer til 2. årgang

Solvangskolen

Farum, Nordsjælland

Indrykket
27-12-2018
Kontakt
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
7235 7480
Kontakt
Andreas Hundebøll Hundebøll
Tlf
7235 7480
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-12-2018
Udløber
23-01-2019
Kviknummer
LJA-69141534
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Dansk, Klasselærer

GODT NYTÅR!
HAR DU ET NYTÅRSFORTSÆT?
HVIS IKKE, SÅ HAR VI ET TIL DIG!
TØR DU SPRINGE IND I 2019 OG SØGE NYE UDFORDRINGER?

 
SOLVANGSKOLEN I FARUM, FURRESØ KOMMUNE, MANGLER DIG SOM BRÆNDER FOR DANSK OG KLASSELÆRERARBEJDET PÅ 2. ÅRG. OG EN AMBITIØS, IDERIG OG KREATIV MEDSPILLENDE MODSPILLER TIL VORES PÆDAGOGISKE LÆRINGSCENTER [PLC].
 
Med i pakken får du også et festfyrværkeri af mange nye og kompetente kollegaer, livsduelige og herlige elever og samarbejdende forældre og herved et godt afsæt for at lykkes med kerneopgaven sammen med os;
 
At uddanne og danne fagligt, socialt kompetente og livsduelige mennesker, som en del af et læringsfællesskab,
hvor alle sikres deltagelsesmulighed! (Solvangskolen def. af kerneopgaven)
 
Hvis du tænker, at det lige er den mulighed du søger, så kan du få lov til at tænde hele batteriet d. 1. marts. 2019 (evt. før).
 
Et funktionelt teamsamarbejde på 2. årgang mangler en V I G T I G brik DIG!

På 2. årgang savner de en ny teammakker, som er vild med at undervise i dansk og varetage en delt klasselæreropgave for DU brænder for at gøre en forskel for skolens mindste elever. Du begejstres sammen med eleverne, når læsekoden knækkes, vokaltrapperne sidder lige i skabet og når læringsmiljøet er båret af en høj trivsel i tæt samarbejde med forældre og din nærmest teammakker.
 
Det siger sig selv, at du som kompetent lærer, er den afgørende faktor for elevernes udbytte af undervisningen. I vores optik er det derfor særligt vigtigt:

  • At du besidder en stærk pædagogisk relationskompetence og evner at skabe et godt og trygt læringsmiljø for A L L E elever som en del af et inkluderende fællesskab, hvor der er rart at være og lære.
  • At du har en didaktisk ekspertise dvs. en veludviklet evne til at planlægge undervisning og formidle det faglige stof, udøve aktiv klasseledelse dvs. du kan lede, sætte sig igennem, skabe arbejdsro og lyden af læring, så alle sikres deltagelsesmulighed.
  • At du er dygtig til at skabe god dialog og relation til forældrene som du ser som en vigtig ressource og medspiller i dit arbejde for at lykkes.
 
Med andre ord er du en lærer, som er en dygtig leder i klasserummet, har en god relation til dine elever, har struktur på undervisningen og gode fagdidaktiske kundskaber for det er her igennem vi skaber de bedste resultater. Har du kompetencer indenfor det specialpædagogiske område vil det kun være en fordel.
 
Du vil på 2. årgang blive en del af et funktionelt teamsamarbejde med vægt på såvel TEAM som SAMARBEJDE, som vi ser som en organisatorisk nøgle for at lykkes fælles børn fælles ansvar.
 
Solvangskolen skal ikke bare være en skole, men en lærende skole i alle led - for ingen er klogere end os alle!
 
Liv, læselyst, leg & lyden af læring i Solvangskolens Pædagogiske Læringscenter

Afsættet for vores PLC-team skal findes i spændingsfeltet mellem klassisk bibliotekskundskab til innovation og nytænkning. Som en vigtig del af PLC skal du både mestre vejledningens ædle kunst ift. både kollegaer og elever og videreformidlingen af tendenser inden for læring og (digitale)læremidler og læringsplatform (MeeBook), så der bygges bro imellem IT-didaktik og pædagogiske overvejelser.
 
Som en del af vores PLC-team, skal du bl.a. stå for;
 
  • At udvikle og facilitere brugen af digitale læremidler og strømninger ift. 21 skills fx som faste forløb på de respektive årgange.
  • At understøtte forskellige behov på de respektive årgange fx ved projektuger // ved udstillinger // ved etablering af læseklub, traditioner, emneuger mv.
  • At bidrage til et PLC som arnested for en eksperimenterende tilgang med IT ift. Makerspace // WOC (week of code) // Skoletube og andre IT-portaler mv.
  • At sikre at den digitale (ud)dannelse bliver sat på dagsorden i de enkelte klasser fx ift. netetik //  kildekritisk tilgang // digital mobning // smart søgning // fakta link mv.
     
Skolens PLC består af tre fysiske miljøer, Mini // Børne // Unge, som alle er fhv. nyetableret. Du vil derfor få mulighed for at sætte dit præg på disse, så de rammer plet og gøres levende ift. målgruppen og herved et læringsmiljø med plads til glæde, nysgerrighed og fordybelse for alle. I Mini arbejder vi med understøttende læseundervisningen og har en god kontakt til forældre som lånere. I Børne bruges PLC flittigt, fordi det er hurtigt og nemt at finde lige præcis den genre, som fænger. Her kan eleverne hygge sig med diverse spil i frikvarteret, her gemmer vores mange sjove robotter, microbits og 3D printere sig. I Unge er eleverne aktive i hele det åbne PLC miljø.
 
Helt essentielt er det, at PLC-teamet sammen skal udvikle, skabe retning og være kompetente rollemodeller der tør gå forrest og gå nye veje for læring med det ene ben lokalt forankret og det andet som en del af den fælles kommunale PLC-netværk.

Solvangskolen et rart sted at være og lære
Solvangskolen er en tresporet afdelingsopdelt skole med ca. 700 elever og 70 lærere/pædagoger. Skolen ligger under 10 minutters gang fra Farum Station i Furesø Kommune. Solvangskolen blev fra august 2016 opdelt i et børnelæringsmiljø (0.-5. årg.) og et ungelæringsmiljø (6.-9. årg.) for derigennem at sikre et mere sammenhængende skoleforløb for eleverne ud fra den overbevisning, at det vil øge elevernes læring og trivsel. Det betyder også at vi tilstræber at man følger den samme gruppe elever fra 1-5. kl. Med andre ord kommer du til både at gøre en (ud)dannelsesmæssig forskel for skolens mindste elever og de største ift. at være en del af PLC-teamet på tværs af læringsmiljøerne. 
 
Solvangskolen har indbydende rammer og et fantastisk naturområde tæt på og måske vigtigst af alt, SÅ VIL VI HINANDEN! Der er et stærkt kollegialt fællesskab, hvor alle bidrager og tager ansvar og herved et godt og tæt samarbejde imellem skolens ledelse og alle medarbejdere døren er altid åben og der prioriteres tid til sparring når du har behov.
 
Hvad tilbyder vi (også)
Du finder hurtigt din plads i skolens forberedelsesmiljøer, for du er til stede på skolen i gennemsnit 35 timer om ugen i 207 dage, har et gennemsnitligt undervisningstimetal på 760 timer, og herudover 224 timer om året til individuel forberedelse du selv disponerer over. 6. ferieuge er ikke noget vi kun taler om, men noget vi afholder, hvis man ønsker dette. Vi arbejder med fleksibelt skema, MeeBOOK og der stilles IT-udstyr til rådighed til alle medarbejdere (og gratis kaffe J).
 
Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er fredag d. 23. januar 2019  kl.12.00. Ansøgninger modtages elektronisk via www.furesoe.dk/job. Der vil blive afholdt samtaler den 28. januar. For mere information eller en rundvisning er du mere end velkommen til at kontakte skoleleder Andreas Hundebøll på tlf. 7235 7484.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra Principperne i Ny Løn.

Godt nytår!

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
7235 7480
Kontaktperson
Andreas Hundebøll Hundebøll
Tlf
7235 7480
Adresse
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-12-2018
Udløber
23-01-2019
Kviknummer
LJA-69141534
Jobtype
Fuldtid
Fag
Dansk, Klasselærer
Beliggenhed