Del
Gem annonce

Daglig leder til velfungerende, udviklingsorienteret skole!

Distriktsskole Ølstykke, Afd. Maglehøjskolen

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
28-03-2019
Kontakt
Distriktsskole Ølstykke, Afd. Maglehøjskolen
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Tlf
47160777
Kontakt
Peter Brixen
Tlf
72598706
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-03-2019
Udløber
22-04-2019
Kviknummer
LJA-71989749
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Maglehøjskolen, som er en del af Distriktsskole Ølstykke i Egedal Kommune, søger en pædagogisk daglig leder på fuld tid pr. 1. august 2019.

Om Maglehøjskolen og Distriktsskole Ølstykke
Maglehøjskolen er en særdeles udviklingsorienteret skole, der har et veludviklet teamsamarbejde og et velfungerende samarbejde mellem pædagoger og lærere. Maglehøjskolen har i mange år arbejdet med selvstyrende team, og stort medansvar og medindflydelse findes i de enkelte team. Skolen er desuden langt i digitalisering af undervisningen og i arbejdet med inkluderende læringsmiljøer.

Skolen er kendetegnet ved at have fokus på det hele barn og vægter således dannelsesopgaven særdeles højt. Skolen er, ligesom de øvrige skoler i distriktet, med i projektet Orkestermester, som er et samarbejde med Egedal Musikskole, hvor alle børn i indskolingen lærer at spille et instrument, hvorefter der dannes skoleorkestre på mellemtrinnet.

Distriktsskole Ølstykke, som udover Maglehøjskolen også består af Hampelandskolen og Toftehøjskolen, er en skole, hvor høj faglighed, trivsel og fællesskab er omdrejningspunkterne for vores fælles skoleudvikling. Vi har siden 2014 arbejdet med at skabe en samlet skole på tre matrikler, og du vil blive tæt inddraget i det strategiske ledelsesarbejde på tværs af matriklerne. Vi er i alt ca. 1200 elever og 140 ansatte på distriktsskolen.

I distriktets ledelsesteam, hvor vi er 10, mødes vi ugentligt, ligesom vi samarbejder om skolens indsatsområder i mindre arbejdsgrupper. Du bliver således en del af et velfungerende og dygtigt ledelsesteam, som er stærkt optaget af skolens udvikling. I disse år har vi fokus på udvikling af inkluderende læringsmiljøer i en systemisk ramme, udvikling af ressourcecenter og læringscenter samt datastyret ledelse og praksis. 

Om stillingen
Som daglig leder har du det lokale ansvar for personale og drift af Maglehøjskolen samt det daglige ledelsesansvar for matriklens to afdelingsledere. Vi er ca. 50 medarbejdere og 520 elever på Maglehøjskolen.

Vi forventer, at du har ledererfaring, en læreruddannelse og en relevant lederuddannelse eller er indstillet på at tage denne. Du har en inddragende og dialogbaseret ledelsesstil og er en udpræget teamplayer.

Derudover lægger vi vægt på, at du:
    Deltager i HELE skolens liv og er en synlig pædagogisk leder for både børn og voksne
    Har fokus på læringscentreret ledelse, så børnene bliver så dygtige, som de kan
    Arbejder med distribueret ledelse som et naturligt værktøj
    Kan styre inddragende udviklingsprocesser, så der opleves fremdrift, forankring og opnås resultater
    Skaber og videreudvikler et godt arbejds- og undervisningsmiljø
    Bevarer roen og overblikket i pressede situationer
    Kommunikerer mål og holdninger tydeligt
    Har erfaring med økonomistyring og administration
    Har blik for de mange muligheder i samarbejdet mellem pædagoger og lærere
    Er i stand til at træffe vanskelige beslutninger og kommunikere dem meningsfuldt
    Har blik for at være en del af distriktsskolen

Du kommer til at samarbejde med dygtige lærere og pædagoger, og du bliver bistået af et meget kompetent sekretariat.

Læs mere om os på vores hjemmeside www.distriktsskole-oelstykke.dk . Du er også meget velkommen til at kontakte distriktsskoleleder Peter Brixen på 7259 8706 for at høre nærmere.

Ansøgningsfrist og tiltrædelse
Der er ansøgningsfrist den 22. april 2019. Vi forventer at holde 1. samtale mandag den 29. april og 2. samtale efter aftale. Der vil blive indhentet referencer.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst. Der indhentes børne- og straffeattest ved ansættelsen.

Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund.

Søg stillingen:
https://egedalkommune.career.emply.com/ad/daglig-leder/s2nb1f/da

 

Egedal Kommune
Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Vi tror på, at en spændende arbejdsdag, hvor din faglighed kommer i spil sammen med kollegaernes, giver gode jobs, gode medarbejdere og god service. Kommunen har flere spændende jobtilbud og med en rivende byudvikling, er her også mange boliger under opførelse, og nye byer på vej. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Distriktsskole Ølstykke, Afd. Maglehøjskolen
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Tlf
47160777
Kontaktperson
Peter Brixen
Tlf
72598706
Adresse
Skelbækvej 8A
3650 Ølstykke
Danmark
Praktisk information
Oprettet
28-03-2019
Udløber
22-04-2019
Kviknummer
LJA-71989749
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed
Gem annonce