Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Barselsvikar til Solvangskolen

Solvangskolen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
15-11-2018
Kontakt
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
77434660
Kontakt
Jeppe Bonde
Tlf
7235 7483
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-11-2018
Udløber
12-12-2018
Kviknummer
LJA-67856247
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Dansk, Engelsk

HAR DU OVERVEJET AT PRØVE NOGET NYT? SOLVANGSKOLEN I FARUM SØGER EN BARSELSVIKAR TIL DANMARKS BEDSTE OG NOK FLOTTESTE UNGEMILJØ.
 
STILLINGEN ER FRA 1. FEBRUAR 2019, SÅ VI KAN SKABE EN NATURLIG OVERGANG MELLEM DIG, OG LÆREREN DER GÅR PÅ BARSEL. STILLINGEN ER BERAMMET TIL CA. ET ÅR, MEN MED GODE MULIGHEDER FOR FASTANSÆTTELSE.
 
Du er autentisk, tillidsskabende og didaktisk velfunderet, tør gå forrest og sætte dit tydelige præg på fællesskabets og individets dannelse og uddannelse i et forpligtende og udviklingsorienteret læringsmiljø. Du er tydelig i din ledelse af klasserummet, har en stærk relations kompetence og evner at favne og have blik for A L L E elever som en del af et inkluderende fælleskab med deltagelsesmulighed for alle. 
 
Du vil blive en del af et anerkendende og tillidsbaseret samarbejde mellem medarbejdere og ledelse, hvor der er høje forventninger, højt til loftet, og hvor dialog og medinddragelse er en naturlighed og for os, bærende principper for at vi sammen lykkes med kerneopgaven. Vi skal sammen turde afprøve, begå fejl og lære af disse samt udfordre de muligheder og nye veje, som en omskiftelig skolehverdag bringer.
 
Du vil komme til at undervise i dansk, engelsk og blive en del af vores ressourcecenter Solsikken, hvor du vil blive en del af SOL-danskteamet. Du vil ligeledes blive en del af skolens ungemiljø [6.-9. kl], hvor 18 kompetente, sjove og søde kollegaer mangler dig. I dagligdagen vil dine primære samarbejdsflader være på 6. årg., hvor det funktionelle samarbejde er bygget op omkring faglige forpligtende relationer på tværs.
 
Solvangskolen er et rart sted at være og lære
Solvangskolen i Furesø Kommune er en tresporet afdelingsopdelt skole med ca. 700 elever og 70 lærere/pædagoger. Skolen ligger under 10 minutters gang fra Farum Station, tæt ved grønne områder og gode idræts- og sportsfaciliteter. Solvangskolen er opdelt i et børnelæringsmiljø (0.-5. årg.) og et ungelæringsmiljø (6.-9. årg.) for derigennem at sikre, et mere sammenhængende skoleforløb for eleverne, ud fra den overbevisning, at det vil øge elevernes læring og trivsel.
 
Du finder hurtigt din plads i skolens indbydende og funktionelle forberedelsesmiljøer for du er til stede på skolen i gennemsnit 35 timer om ugen i 207 dage, har et gennemsnitligt undervisningstimetal på 765 timer, og herudover 224 timer om året til individuel forberedelse du selv disponerer over. 6. ferieuge er ikke noget vi kun taler om, men noget vi afholder, hvis man ønsker det. Vi arbejder med MeeBOOK, fleksibelt skema og der stilles IT-udstyr til rådighed til alle medarbejdere (og gratis kaffe). 
 
Solvangskolen har indbydende rammer, et fantastisk naturområde og sportsfaciliteter tæt på og måske vigtigst af alt, SÅ VIL VI HINANDEN! Der er et stærkt kollegialt fællesskab, hvor alle bidrager og tager ansvar, og et godt og tæt samarbejde imellem skolens ledelse og alle medarbejdere døren er altid åben og der prioriteres tid til sparring når du har behov.
 
Ansøgningsfrist
Har ovenstående vakt din interesse og pirret din nysgerrighed, så er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for ungemiljøet Jeppe Bonde på tlf. 7235 7483. Her vil du have mulighed for at stille spørgsmål inden det evt. er os der stiller spørgsmålene ved en potentiel ansættelsessamtale.

Ansøgningsfristen er onsdag den 12. december kl. 12.00 og samtalerne vil blive afholdt mandag d 17. december. Ansøgninger modtages elektronisk via www.furesoe.dk/job.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra Principperne i Ny Løn.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job

Bagsværd Kostskole og Gymnasium

Vestermarkskolen, Aars

Den Lille Skole
Virksomhedsinformation
Solvangskolen
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Tlf
77434660
Kontaktperson
Jeppe Bonde
Tlf
7235 7483
Adresse
Nordtoftevej 58
3520 Farum
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-11-2018
Udløber
12-12-2018
Kviknummer
LJA-67856247
Jobtype
Fuldtid
Vikar/barsel
Fag
Dansk, Engelsk
Beliggenhed