Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ambitiøs distriktsskoleleder til Egedal Kommune

Lærkeskolen

Egedal, Nordsjælland

Indrykket
16-03-2017
Kontakt
Lærkeskolen
Præstegårdsvej 30
3660 Stenløse
Tlf
72598600
Kontakt
Peter Olrik
Tlf
72 59 61 50
Præstegårdsvej 30
3660 Stenløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-03-2017
Udløber
02-04-2017
Kviknummer
LJA-43843671
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob


Ambitiøs distriktsskoleleder til Egedal Kommune   
 
 
 
Egedal Kommune søger en erfaren og ambitiøs distriktsskoleleder til Distriktsskole Stenløse. Skolen består af fire fysisk adskilte afdelinger (Bækkegårdsskolen, Lærkeskolen, Stengårdsskolen og Veksø Skole), med ca. 250 medarbejdere til vores omkring 2.000 elever. Vores samlede budget for 2017 er på ca. 125 millioner kroner.
 
Skolen er forholdsvis ny (august 2014) og velfungerende. Der er i de sidste år i fællesskab med skolens mange interessenter og faggrupper opbygget et godt afsæt for processer og rutiner, som vi ønsker fortsat at indarbejde i blivende og robuste strukturer i vores hverdag. Kendetegnet for den positive og spirende udvikling er medinddragende og tillidsskabende beslutningsprocesser med respekt for de fire afdelingers forskelligheder med fokus på læring og trivsel for alle.
 
Aktuelle opgaver og udfordringer
Egedal kommune har besluttet at iværksætte et målrettet arbejde med at udvikle folkeskolen i 2017. Dette sker med udgangspunkt i visionen for Vores folkeskole i Egedal samt det firårige strategiske mål Trivsel, læring og dannelse. Målet med udviklingsarbejdet er at fremtidssikre folkeskoleområdet, således at kvaliteten i tilbuddene fastholdes og videreudvikles. Der skal skabes økonomisk stabilitet på skoleområdet blandt andet gennem effektivisering af driften. Det forventes, at du indgår i udviklingsarbejdet med bæredygtig nytænkning i forhold til såvel Egedals samlede skoleområde som Distriktsskole Stenløse.

Vores forventninger til dig
Du er en tydelig og visionær leder, der også formår at lede gennem andre. Du har et øje for de mennesker, du har omkring dig, og evner at sætte deres kompetencer i spil. Du kan tilrettelægge inddragende processer og træffe både de ambitiøse og de svære beslutninger. Du har et overordnet mål om at udvikle skolen med mest mulig læring for alle, succesfuld inklusion og størst mulig trivsel for børn og voksne. Du er en stærk kommunikator og formidler både på skrift og i tale. Du evner at skabe stærke relationer til børnene, medarbejderne, forældrene og andre interessenter i lokalområdet. Du er god til at prioritere realistisk og formår at få dine initiativer ført ud i livet. Du skal være ambitiøs på skolens vegne og gøre den attraktiv for både medarbejdere og forældre/elever, så den bliver det naturlige førstevalg i nærområdet.
 
Derudover forventer vi, at du er læreruddannet med relevant ledelsesmæssig efteruddannelse og erfaring. Du har stærke kompetencer inden for pædagogisk/faglig, personale og strategisk ledelse. Du vil trives med en ung lærergruppe, et nyetableret ledelsesteam, en engageret forældregruppe og en skolebestyrelse, der forventer at blive brugt aktivt som sparringspartner.

Distriktsskolelederen:
  • har i samarbejde med centerchefen for Skole og Dagtilbud ansvaret for distriktsskolens drift under hensyntagen til den ramme Byrådet har udmeldt.
  • er rammeansvarlig for distriktsskolens samlede budget, men arbejder tæt sammen med især souschef og de øvrige ledere på dette område.
  • skal sikre økonomi, inklusion og overordnet personaleledelse af de øvrige ledere i distriktet i henhold til vedtagne retningslinjer i Egedal Kommune.
  • skal have et overordnet blik og helhedssyn for det samlede skolevæsen i kommunen og lyst til samarbejde og videndeling med kommunens tre øvrige distriktsskoler.
  • refererer til centerchefen.
Ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat pr. 1. juni 2017. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Ny løn og gældende overenskomst.

Arbejdsadressen er Lærkeskolen, Præstegårdsvej 30, 3660 Stenløse.   

For yderligere information om stillingen kontakt direktør Peter Olrik på telefon 72 59 61 50. Praktiske spørgsmål vedrørende ansøgning bedes rettet til HR-konsulent Mikkel Carlsen på telefon 72 59 64 79.

Søg stillingen via nedenstående link senest 2. april 2017. Der udvælges ansøgere til samtale 4. april og der vil blive afholdt samtaler 19. april og 24. april med en mellemliggende personprofiltest.

Generel jobprofil for en distriktsskoleleder og kommunens ledelsesgrundlag kan du finde under ledige stillinger på www.egedalkommune.dk eller ved at klikke på dem herover. Du kan læse mere om Distriktsskole Stenløses fokusområder på www.distriktsskole-stenloese.dk.

Generelt om Egedal Kommune
Egedal Kommune har cirka 43.000 indbyggere og 3.500 medarbejdere. Vi er organiseret med en Direktion, et udviklingssekretariat, syv fagcentre og to tværgående servicecentre.

I Egedal Kommune lægger vi generel vægt på helhedsorienteret tænkning og tværgående samarbejde præget af dialog, anerkendelse og tillid.

 
 

Send ansøgning
 
 
 

Egedal Kommune ligger kun en halv time i tog fra det indre København, og S-banen snor sig tværs gennem hele Egedal Kommune med fire stationer - fra Veksø til Ølstykke. Vores ambition er at yde en god service til borgerne samtidig med, at vi har fokus på at være en attraktiv arbejdsplads. Læs mere om os på http://www.egedalkommune.dk/om-kommunen/om-egedal-kommune

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Lærkeskolen
Præstegårdsvej 30
3660 Stenløse
Tlf
72598600
Kontaktperson
Peter Olrik
Tlf
72 59 61 50
Adresse
Præstegårdsvej 30
3660 Stenløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
16-03-2017
Udløber
02-04-2017
Kviknummer
LJA-43843671
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan