Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til skoleområdet på Synscenter Refnæs

Synscenter Refnæs

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
04-12-2018
Kontakt
Synscenter Refnæs
Kystvejen 112 C
4400 Kalundborg
Tlf
70155000
Kontakt
Berit Houmølle
Tlf
59570257 / 60621115
Alléen 15
4180 Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-12-2018
Udløber
17-12-2018
Kviknummer
LJA-68542975
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob


                       
Quicknr: 004899

Afdelingsleder til skoleområdet på Synscenter Refnæs


Så er her en unik mulighed for at blive afdelingsleder på skoleområdet på Synscenter Refsnæs for skolens 24 elever og 16 medarbejdere.

Som afdelingsleder skal du være med til at lede centrets skoletilbud bestående af en Børneskole, Efterskole(lignende) tilbud, STU og SFO

Om skoletilbud + SFO

Børneskolen er målrettet elever 0.- 10. kl. der udover synsnedsættelse har yderligere funktionsnedsættelser. Der går pt. otte elever.

Det efterskolelignende tilbud er målrettet elever 8. 10. kl., der har forudsætninger for at blive undervist prøverettet eller har uudnyttet potentiale ift. at dygtiggøre sig fagligt. Der går pt. syv elever.

STU er en 3-årig særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse målrettet unge med synsnedsættelse samt unge med synsnedsættelse i kombination med øvrige funktionsnedsættelser. Der går pt. ni unge.

SFO er et tilbud til de elever, der ikke bor på Synscenter Refsnæs. Der går pt. tre elever.

Fælles for alle tre skoletilbud og SFO er, at der arbejdes efter at faglighed og sociale kompetencer går hånd i hånd, og at de er hinandens forudsætninger for et godt skole- og uddannelsesforløb. De arbejdes ligeledes målrettet med musik som et middel til øget trivsel, læring og udvikling.

Alle tilbud arbejder inklusionsunderstøttende i en anerkendende og relationel praksis. Den specialpædagogiske og faglige indsats er individuel men altid målrettet på at eleverne udvikler sig fagligt, relationelt og socialt.

Du skal i samarbejde med skolelederen sikre den daglige drift samt udvikling af tilbuddene. Du vil indgå i et tæt samarbejde med tre afdelingsledere fra centrets botilbud og Specialrådgivningsenhed mhp. at sikre koordinering og sammenhængskraft på tværs af hele centret.

Stillingsprofil

Du har solid erfaring med det specialpædagogiske område og har ledelseserfaring. Du trives med opgaver, der er forbundet med det udvidede samarbejde med forældre, botilbud, PPR, sagsbehandlere og synskonsulenter. Dine faglige styrker ligger indenfor læringsledelse og personaleledelse. Du brænder for at være med til at skabe en skole, der styrker elevernes trivsel, læring og personlige udvikling og understøtter folkeskoles nationale mål om at udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, som de kan også selv om de har en funktionsnedsættelse. Du har kompetencer til at varetage sparring med skolens teams, forældre og kommunale samarbejdspartnere. Du har øje for at understøtte personalets rammer for samarbejde på tværs af både skole og de øvrige områder på centret.

Du bliver en del af Synscenter Refsnæs tværgående ledergruppe, som har en særlig rolle ift. tværgående udviklingsprojekter og indsatser.

Vi søger en leder, der

 • Er læreruddannet og gerne med ledelseserfaring
 • Kan varetage personaleledelse og ansvar for budgetter
 • Har solid erfaring med det specialpædagogiske område
 • Er en tydelig, troværdig og tillidsvækkende leder med gode relationelle kompetencer og en anerkendende ledelsesstil
 • Har det godt i det åbne rum blandt kolleger, medarbejdere, elever og forældre
 • Er udadvendt, nærværende og synlig i den pædagogiske dagligdag
 • Er vedholdende og følger sagerne til dørs
 • Er kommunikativt stærk, såvel mundtligt som skriftlig
 • Har gode processuelle kompetencer og kan varetage mødeledelse ift. eget personale, visitationsmøder, dialogmøder mm.
 • Er robust og kan prioritere i en hverdag med mange alsidige opgaver
 • Besidder en god portion humor og et positivt livssyn

Vi tilbyder dig

 • En attraktiv arbejdsplads i et specialiseret og tværfagligt miljø i en organisation, der lægger vægt på kvalitet og udvikling
 • Indflydelse på placering egen arbejdstid
 • IT-udstyrspakke bestående af bærbar pc med hjemmeopkobling, mobiltelefon og iPad
 • Mulighed for kompetenceudvikling, bl.a. inden for det synsfaglige felt og ledelse
 • Et ledelsesrum med mulighed for at påvirke hverdag og udvikling i skolen men også det samlede centers praksis-og kulturudvikling

Ansættelsesvilkår og betingelser

Stillingen besættes på overenskomstvilkår i henhold til den forhandlingsberettigede organisation med mulighed for forhandling af individuelle tillæg afhængig af kvalifikationer.

Om Synscenter Refsnæs

Synscenter Refsnæs er det landsdækkende specialtilbud til børn, unge og voksne, der er blinde eller har synsnedsættelse. Alle børn og unge, der er opført i Synsregistret, kan gøre brug af vores tilbud.

Synscenter Refsnæs tilbyder: Synsprofessionel rådgivning og vejledning på Synscenter Refsnæs og skræddersyede tilbud lokalt i samarbejde med kommuner og kommunikationscentre med henblik på at understøtte inklusion. Undervisning efter folkeskoleloven med mulighed for boophold. Tilgængelige undervisningsmaterialer, der er tilrettelagt for blinde og svagsynede i vuggestuer, børnehaver og skoler. Udvikling af og rådgivning om inklusionsteknologi. Læs mere om Synscenter Refsnæs på vores egen hjemmeside, Facebook og LinkedIn.

 
 
Kontaktperson:
Navn: Berit Houmølle
Stilling: Souschef
Email: behl@regionsjaelland.dk
Telefon: 59570257
Mobile: 60621115
 
 

Om Synscenter Refsnæs
Synscenter Refsnæs er det landsdækkende specialtilbud til børn, unge og voksne, der er blinde eller har synsnedsættelse. Alle børn og unge, der er opført i Synsregistret, kan gøre brug af vores tilbud.

Synscenter Refsnæs tilbyder: Synsprofessionel rådgivning og vejledning på Synscenter Refsnæs og skræddersyede tilbud lokalt i samarbejde med kommuner og kommunikationscentre med henblik på at understøtte inklusion. Undervisning efter folkeskoleloven med mulighed for boophold. Tilgængelige undervisningsmaterialer, der er tilrettelagt for blinde og svagsynede i vuggestuer, børnehaver og skoler. Udvikling af og rådgivning om inklusionsteknologi. Læs mere om Synscenter Refsnæs på vores egen hjemmeside, Facebook og LinkedIn


Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job

Bagsværd Kostskole og Gymnasium

Vestermarkskolen, Aars

Den Lille Skole
Virksomhedsinformation
Synscenter Refnæs
Kystvejen 112 C
4400 Kalundborg
Tlf
70155000
Kontaktperson
Berit Houmølle
Tlf
59570257 / 60621115
Adresse
Alléen 15
4180 Sorø
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-12-2018
Udløber
17-12-2018
Kviknummer
LJA-68542975
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed