Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til indskoling og SFO på Hornslet skole

Hornslet Skole

Syddjurs, Østjylland

Indrykket
11-10-2017
Kontakt
Hornslet Skole
Ballesvej 6
8543 Hornslet
Tlf
87535700
Kontakt
Bitter Langebjerg Rasmussen
Tlf
87535700
Ballesvej 6
8543 Hornslet
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-10-2017
Udløber
06-11-2017
Kviknummer
LJA-50076781
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Hornslet skole søger en afdelingsleder til vores SFO og indskoling. En position centralt placeret i Syddjurs kommunes største skole, med ansvar for skabe rammer for udvikling og trivsel i gode børnefællesskaber, skabe gode overgange fra børnehave til skole, sikre faglig udvikling og skabe høj motivation for og samarbejde imellem afdelingens ca. 30 medarbejdere.

 

Hornslet Skole er en fuldt udbygget folkeskole med ca. 800 elever, tre til fire spor og en stor SFO med ca. 260 indskrevne børn. Skolen er opdelt i en basisskole med årgangene 0. 5. klasse og en udskoling med elever fra 6. 9. klasse. Der er ca. 90 medarbejdere på skolen, fordelt mellem pædagoger, lærere, teknisk administrativt personale og ledelse.

 

Ledelsesopgaven

Skolens SFO og indskoling er en stor og dynamisk enhed med 30 pædagoger og lærere, der hver dag igangsætter aktiviteter og skaber rammer for udvikling og trivsel i gode børnefællesskaber. Opgaven som leder i SFO- og indskoling vil i høj grad handle om, i dialog med medarbejderne, at få skolens forskellige fagligheder til at mødes til gavn for eleverne.  Som leder forstår du derfor at være bindeled mellem SFO og undervisning, at være dygtig til at skabe bærende professionelle relationer mellem pædagoger og lærere og fokusere på engagement og forandringsparathed.

Som SFO-leder brænder du for at stå i spidsen for at sikre en stærk fritidskultur i SFO og for at udvikle vores SFO-tilbud. SFO skal være et naturligt valg for eleverne og deres forældre. Det kræver, at du, sammen med medarbejderne, fortsat formår at skabe et attraktivt fritidstilbud, som vælges til.

Som personaleleder er du synlig og tydelig, og du formår at træffe beslutninger, både de små og de store, og du begrunder dine beslutninger. Du har fokus på et godt arbejdsmiljø med trivsel og arbejdsglæde for alle medarbejdere som afsæt for engagement og udvikling.

Du vil som leder indgå i den samlede ledelse af skolen på i alt 5 personer og have direkte reference til skolelederen. Ledelsen arbejder tæt sammen og sparrer på tværs af afdelinger.

 

De specifikke ledelsesopgaver for afdelingslederen består blandt andet i:

 • Ledelse af skolens lærer- og pædagogteam på 0. 2. årgang/SFO (fag-, klasse-, årgangsteam m.v.)

 • MUS- og TUS-afvikling samt strategi for medarbejdernes kompetenceudvikling

 • Fortsat udvikling af skolens SFO i samarbejde med medarbejderne

 • Fortsat udvikling af projekt i tidlig SFO og 0. klasserne

 • Implementering og udvikling af gode overgange i samarbejde med børnehaverne

 • Opfølgning og udvikling af læring og deltagelsesmulighed for alle børn på 0. 2. årgang og i SFO

 • Aktiv deltagelse/observation og pædagogisk sparring i forhold til læring og trivsel i både undervisnings- og SFO-aktiviteter ud fra et helhedssyn

 • Pædagogisk forsøgs- og udviklingsarbejde og pædagogiske arrangementer

 • Fortsat udvikling af skole-/forældresamarbejdet

 • Oplæg og redegørelser m.m. til skolebestyrelse, ledelsesteam m.v.
 • Arbejde på at skabe konsensus mellem afdelingerne i samarbejde med den øvrige ledelse

 

Faglige og erfaringsmæssige kompetencer

Vi har en forventning om, at du kommer med en pædagogisk grunduddannelse enten som lærer eller pædagog. Du har erfaring fra undervisningsverdenen og har kendskab til de forskellige pædagogiske indsatser, der initieres på tværs af en stor folkeskole som Hornslet skole.

Det vil være en fordel, hvis du har ledelseserfaring og gerne erfaring med ledelse af flere faggrupper på samme tid og det vil være et plus, hvis du har eller er i gang med en lederuddannelse.

Som person er det vigtigt, at du formår at sætte mål både for dig selv og for dine medarbejdere på tværs af både kulturer og fagfællesskaber. Du er visionær og foretagsom gerne med et fokus på at finde nye muligheder og løsninger.

For at lykkes som leder skal du kunne skabe tillid og faglig respekt på tværs af organisationen, det være sig både blandt medarbejderne og blandt dine ledelseskolleger. 

Hverdagen kan være hektisk og vil kalde på dine evner til at løse både små og store problemer hurtigt og præcist. Det stiller krav til din robusthed, gennemslagskraft og evne til at kunne finde de rette løsninger med de handlemuligheder, der er til stede.

Du skal være en tydelig kommunikator, der kan skabe mening for både børn, medarbejdere og forældre via dialog. Du skal kunne lytte, være præcis og velargumenteret samt besidde humor og en god portion selvironi.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en stilling med højt til loftet i en dynamisk ledelsesgruppe, der sætter pris på åben og direkte dialog samt professionel handling. Vi tilbyder en stilling i en skole med engagerede medarbejdere, der har stor grad af ansvarlighed og omsorg for eleverne, et velfungerende teamsamarbejde som krumtap og med et værdimæssigt solidt ståsted i forhold til den vigtige almene dannelsesopgave som folkeskolen har.

 

Det praktiske

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om jobbet eller har spørgsmål til job- og personprofilen, kan du kontakte Skoleleder Bitter Langebjerg Rasmussen på telefon +45 60123946 eller mail bir@syddjurs.dk

 

Du er også meget velkommen til at besøge skolen. Besøg aftales via skolens kontor på tlf. 87 53 57 00

 

Ansøgningsfristen er den 6. november 2017

 

Ansøgning, CV og relevante bilag skal sendes via Syddjurs Kommunes e-rekrutteringssystem på:

http://www.syddjurs.dk/job

 

Der afholdes 2 samtalerunder, hvor første samtale er 15. november og anden samtale er onsdag d. 22. november Der vil blive anvendt test i rekrutteringsforløbet.

 

Tiltrædelse: 1. januar 2018.

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Hornslet Skole
Ballesvej 6
8543 Hornslet
Tlf
87535700
Kontaktperson
Bitter Langebjerg Rasmussen
Tlf
87535700
Adresse
Ballesvej 6
8543 Hornslet
Danmark
Praktisk information
Oprettet
11-10-2017
Udløber
06-11-2017
Kviknummer
LJA-50076781
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan