Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder til Hornbæk Skole

Hornbæk skole

Helsingør, Nordsjælland

Indrykket
27-11-2018
Kontakt
Hornbæk skole
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Tlf
49281680
Kontakt
Simon Svenstrup
Tlf
49281680
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-11-2018
Udløber
07-01-2019
Kviknummer
LJA-68253967
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Bliv en del af Hornbæk Skoles ambitiøse ledelsesteam


Vi søger en afdelingsleder med lyst til skoleudvikling. Du skal i hverdagen, sammen med resten af ledelsesteamet, stå for udviklingen af skolens læringsmiljø samt tværgående ledelsesområder. Du skal i den forbindelse have særligt fokus på tværgående indsatser sammen med skolens faglige vejledere og læringscenter, og du bliver således en nøgleperson i udviklingen af skolens læringsmiljø.

 

Vi prioriterer ledelse tæt på, hvor du er ansvarlig for følgende kernefunktioner:

 • Fremme gode kollegiale diskussioner om undervisning, og hvordan rammerne herfor påvirker elevernes læring

 • Facilitere skolens vejledere i et effektivt meningsfuldt samarbejde, der har fokus på læring og trivsel

 • Drive og udvikle eksisterende og nye projekter gennem god procesfacilitering

 • Have blik for den enkelte medarbejder

 • Have lyst til at komme ud i undervisningen

   

Tværgående ledelsesopgaver inden for følgende områder justeres efter den endelige ansættelse:

 • Drivkraft i den faglige og pædagogiske udvikling i tæt samarbejde med resten af lederteamet.

 • Drivkraft bag skolens fortsatte udvikling af innovation og entreprenørskab som en vigtig del af undervisningen i det 21 århundredes kompetencer.

 • Skoleårets planlægning og andre administrative opgaver.

 • Arbejde med målstyring og evaluering med henblik på at udvikle praksis.

 • Samarbejde med eksterne parter om åben skole.

 • Tæt samarbejde med skolens faglige vejledere.

 • De digitale læremidler.

 

Du kan være et ledelsestalent, eller du kan allerede have erfaring med ledelse. Hvis ikke du allerede har en lederuddannelse, skal du være indstillet på at tage en. I stillingen vil der indgå 6-8 lektioner undervisning om ugen.

Skolen vil fra 1. august 2019 have en ny organisering. Skolen opdeles i 2 faser mod de nuværende tre afdelinger. Det vil sige en fase 1. fra 0.-4. klasse og en fase 2. fra 5.-9. klasse.

Ledelsen vil i den nye organisering bestå af en skoleleder samt to mellemledere med ansvar for henholdsvis fase 1. og fase 2. Den nye stilling vil være en tværgående pædagogisk leder med tilknytning til både fase 1. og fase 2.

 

Hornbæk Skole er en velfungerende folkeskole forankret i et stærkt lokalmiljø. Skole, SFO og klub er placeret centralt i Hornbæk by og har kun en kort gåtur til strand og skov. Vi er hver dag omdrejningspunktet for 500 læringsparate børn og unge.

Vi er ambitiøse omkring vores elevers læring og trivsel. Vi tør gøre ting på nye måder, fordi vi er optagede af, hvad der giver mening i den konkrete situation.

Vi mener, at vi er sat i verden for at give eleverne de bedste læringsoplevelser. Vores vision er, at vi sammen vil skabe passende udfordringer for alle, fordi vi tror, at læring ikke foregår i takt. Vi vil også sammen skabe mangfoldige og varierede fællesskaber, fordi vi har som mål, at ingen oplever, at de står alene. Dette gælder for alle os, der har berøring med skolen.

 

Personalet på skolen er fagligt velfunderet og bidrager positivt til at skabe fremtidens skole for vores elever. Vores sekretariat er et stærkt team, der understøtter de administrative ledelsesopgaver, så der kan bruges mest mulig ledelsestid på personale og udvikling af skolen.

Der skal være plads til begejstring for både ledere og medarbejdere, og derfor er din opgave som leder at finde de gode idéer og projekter i personalegruppen og hjælpe dem til at give projekterne liv i hverdagen.
 

Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse den 1. marts 2019.

 

Ansøgningsfristen er mandag den 7. januar kl. 10. Der vil være to samtalerunder. Første runde af samtalerne forventes, at ligge på følgende datoer: 10. og 11. januar efter klokken 14.00 og anden samtale 23. og 24. januar efter klokken 14.00. Der er indlagt test i uge 3.

Du er meget velkommen til at aftale et besøg på skolen. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til skoleleder Simon Svenstrup eller viceskoleleder Bjarke Krøll Willemoes på skolens telefonnummer 4928 1680.

 

Stillingen lønnes efter overenskomsten, med indplacering på relevant grundlønstrin. Hertil ydes eventuelt funktions- og kvalifikationsløn efter forhandling på grundlag af Helsingør Kommunes lønpolitik.

Helsingør Kommune kræver, at der indhentes en straffe- og børneattest for den ansøger, der påtænkes ansat, og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.

 

Læs mere om vores skole på www.hornbaekskole.dk eller på vores facebookside.

 

Du skal sende din ansøgning via kommunens hjemmeside www.helsingor.dk.

Skriv i din ansøgning, at du har set opslaget på lærerjob.dk

Ansøg nu
Lignende job

Bagsværd Kostskole og Gymnasium

Vestermarkskolen, Aars

Den Lille Skole
Virksomhedsinformation
Hornbæk skole
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Tlf
49281680
Kontaktperson
Simon Svenstrup
Tlf
49281680
Adresse
Søren Kannesvej 6
3100 Hornbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
27-11-2018
Udløber
07-01-2019
Kviknummer
LJA-68253967
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed