Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Afdelingsleder søges til URBANskolen specialundervisningscenter, URBAN C, beliggende i landets 5. største kommune og Danmarks EnergiMetropol

Urbanskolen

Esbjerg, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
02-03-2017
Kontakt
Urbanskolen
Søndervangen 18
6700 Esbjerg
Kontakt
Steffen Lawaetz
Tlf
30 53 71 77
Søndervangen 18
6700 Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-03-2017
Udløber
23-03-2017
Kviknummer
LJA-43185048
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Lederjob

Afdelingsleder søges til URBANskolen specialundervisningscenter, URBAN C, beliggende i landets 5. største kommune og Danmarks EnergiMetropol

URBANskolen i Esbjerg Kommune søger pr. 1. maj 2017 en afdelingsleder til skolens specialundervisningscenter, der brænder for elever med særlige behov, for at videreudvikle en god skole, og samtidig har høje ambitioner for elevernes udvikling, læring og trivsel.
 
URBAN C er Esbjerg Kommunes største center for vidtgående specialundervisning. Vi har ca. 80 elever fra 0. til 10. klasse med vidtgående fysiske og psykiske handicaps, herunder autismespektrumforstyrrelser og multiple funktionsnedsættelser. Vi har et samlet personale på ca. 65, bestående af lærere, pædagoger og terapeuter.
 
Vi har eget integreret fritidstilbud (CFO) og skolen fungerer som praktiksted for fysioterapeutstuderende.
 
Folkeskolereformen fordrer forandring, og specialundervisningscenteret er derfor midt i en omstillingsproces. Det kræver kompetent ledelse at nå folkeskolereformens mål om, at alle elever skal lære mere, blive så dygtige de kan, og trives optimalt.
 
Afdelingslederen skal i samarbejde med skolens øvrige ledelse fremme de mål, som er fastsat i folkeskoleloven, samt de af Byrådet vedtagne mål.
 
URBAN C er en del af URBANskolen, der består af 4 fysiske afdelinger med i alt 1650 elever og 280 ansatte.
 
Sammen er vi en ny, stor og moderne byskole, med et præcist, fagligt fokus; Mest mulig læring og trivsel for det enkelte barn i både skole og fritid.

I professionelle læringsmiljøer arbejder vi ud fra at fastholde og styrke barnets naturlige nysgerrighed, lyst til at lære, og tro på egne muligheder og potentialer. Vi vil ha det sjovt, men vi har tydelige mål, og vi mener det alvorligt. Vi kalder det Levende Læring.
 
Vores nye afdelingsleder har bred specialpædagogisk viden og erfaring, ledelseserfaring og personligt overskud, og skal bl.a.
  • sammen med den fritidspædagogiske leder sikre, at dagligdagen understøttes, og at der skabes sammenhænge imellem de pædagogiske indsatser
  • skabe kultur for udvikling af pædagogiske metoder og principper, og en grundlæggende fælles retning for det pædagogiske arbejde gennem klare forventninger
  • fastholde et kontinuerligt fokus for elevernes læring og udvikling samt personalets kompetencer
  • initiere, styre og forankre tværfaglige processer
  • give feedback og sparring på den pædagogiske opgave
  • gennemføre PLUS samtaler med skolens pædagogiske personale
  • implementere mål og beslutninger
 
Se den fulde job- og personprofil her, hvor du også kan læse vores Børn og Ungepolitik, Paradigmeskifte 2.0 samt Strategi for læring.
 
Vil du vide mere om stillingen og skolen, kan du kontakte skoleleder Steffen Lawaetz, på tlf. 30 53 71 77.
 
Ved ansættelse i stillingen skal straffeattest afleveres, og børneattest vil blive indhentet.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomsten mellem KL og LC. Lønnen udgør p.t. 509.150 kr. årligt, i henhold til forhåndsaftale mellem Esbjerg Kommune og Skolelederforeningen.

Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.
 
For yderligere information om skolen, henvises til deres hjemmeside www.urbanskolen.esbjergkommune.dk
 
Ansøgningsfrist
23. marts 2017
 
Der er planlagt ansættelsessamtaler i uge 13
 
Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på send ansøgning nederst og vedhæft din ansøgning, CV samt relevant dokumentation. 
 

 

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Urbanskolen
Søndervangen 18
6700 Esbjerg
Kontaktperson
Steffen Lawaetz
Tlf
30 53 71 77
Adresse
Søndervangen 18
6700 Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
02-03-2017
Udløber
23-03-2017
Kviknummer
LJA-43185048
Jobtype
Fuldtid
Fag
Lederjob
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan