Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 Medarbejdere til Team for inkluderende læring

Helsingør Kommune

Helsingør, Nordsjælland

Indrykket
12-10-2017
Kontakt
Helsingør Kommune
Stengade 59
3000 Helsingør
Tlf
49 28 28 28
Kontakt
Finn Brunberg
Tlf
49 28 28 28
Stengade 59
3000 Helsingør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-10-2017
Udløber
31-10-2017
Kviknummer
LJA-50093733
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Øvrige Job, Specialundervisning

Børne- og Ungerådgivningen i Helsingør

Vi søger to medarbejder, der både har praktisk erfaring og solid teoretisk viden om i undervisningsdidaktik og pædagogik i folkeskole, og som desuden har forudsætninger for at vejlede og inspirere skolernes pædagogiske personale.
Gennem faglig sparring til lærere og pædagoger i kommunens skoler og gennem aktiv deltagelse som medpraktiker i aftalte forløb skal du bidrage til at udvikle og styrke trivsel og læring for alle elever.

Vi forventer, at du har

  • Grunduddannelse som lærer eller pædagog (mindst en stilling ønskes besat med en lærereuddannet ansøger).
  • Gedigen praksiserfaring fra arbejde med elever og elevgrupper i skolealderen.
  • Relevant efter- eller videreuddannelse på diplom, master eller kandidatniveau.
    (inklusionsvejleder, vejleder i specialundervisning, læsevejleder el.lign. eller evt. videregående uddannelse inden for pædagogik og psykologi),
Vi forventer, at du kan
  • Påtage dig en central rolle i afgrænsede pædagogiske udviklingsforløb (aktionslæring i samarbejde med skolernes faste personale).
  • Formidle og nyttiggøre dine egne praktiske erfaringer og din teoretiske viden om pædagogik og undervisning.
  • Analysere undervisningssituationer og støtte lærere i at skabe gode betingelser for alle elevers deltagelse i skolens fællesskab, fagligt og socialt.
  • Overskue og analysere komplekse processer - både i børnegrupper og i samarbejdssituationer.
  • Formidle dine observationer konstruktivt og inspirerende, så de bidrager til udvikling af de pædagogiske læringsmiljøer.

Team for inkluderende læring består af fire medarbejdere, der enkeltvis og i skiftende konstellationer indgår i udviklingsopgaver på initiativ fra skolernes medarbejdere og ledelser. Dette kræver, at du både er teamorienteret og kan lide at tage ansvar.
Opgaverne vedrøre fx: undervisningsdifferentiering og specialundervisning i både almenklasser og specialtilbud, arbejde med trivselsproblemer i klasserne, udvikling af gode lærer-elev-relationer og gode samarbejdsrelationer mellem forældre og skole etc.
Der er i vores skoler interesse for andre kommuners erfaringer med co-teaching og med fx nest-klasser og tilsvarende modeller, så det vil være interessant, hvis du har erfaring på disse områder.

En central arbejdsform er ”aktionslæring”, hvor du sammen med skolens faste personale tilrettelægger, afprøver, evaluere og tilpasser indsatser og interventioner. Dette indebærer, at du skal kunne bidrage med gedigen viden og konkrete forslag og samtidig være indstillet på at give plads til ideer og forslag fra de kolleger, du er ”på besøg” hos.

Funktionen indebærer, at du samarbejder med skiftende partnere om skiftende opgaver på kommunens skoler. Du skal derfor være godt til at strukturere og organisere din tid, og du skal have let ved at etablere konstruktive relationer til skiftende samarbejdspartnere.

Team for inkluderende læring er en enhed inden for Børne- og Ungerådgivningen (BUR). BUR varetager PPR-funktionen i Helsingør.
De to stillinger ønskes besat pr. 1.1.2018.

Yderlige information kan fås ved henvendelse til ledende psykolog Finn Brunberg (fib37@helsingor.dk eller tlf. til BURs adm.)

Ansøgning med alle relevante bilag sendes elektronisk ved hjælp af link på denne side. Ansøgninger, der modtages ad anden vej kan ikke forventes at komme i betragtning.

Ansøgningsfristen er 31.10.2017
 

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

Helsingør Kommune ligger tættere på, end du tror. Det tager ca. 40 minutter med toget fra København, og 9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Ansøg nu
Virksomhedsinformation
Helsingør Kommune
Stengade 59
3000 Helsingør
Tlf
49 28 28 28
Kontaktperson
Finn Brunberg
Tlf
49 28 28 28
Adresse
Stengade 59
3000 Helsingør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-10-2017
Udløber
31-10-2017
Kviknummer
LJA-50093733
Jobtype
Fuldtid
Fag
Øvrige Job, Specialundervisning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan