Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

2 lærere til Søndersøskolen

Søndersøskolen

Furesø, Storkøbenhavn

Indrykket
30-04-2018
Kontakt
Søndersøskolen
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Tlf
7235 7400
Kontakt
Kirsten Boel
Tlf
72108900
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-04-2018
Udløber
16-05-2018
Kviknummer
LJA-60152024
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Biologi, Dansk, Engelsk, Fransk, Fysik/kemi, Geografi, Håndværk og design, Idræt, Matematik

På Søndersøskolen i Værløse søger vi to lærere til udskolingen fra 1. august 2018.

Vi søger to personer, der kan undervise i fagene

 • matematik
 • biologi
 • geografi
 • fysik/kemi
 • dansk
 • engelsk
 • idræt
 • fransk
 • håndværk/design

 

Du vil naturligvis indgå i fagfordelingen for næste skoleår, så vi tager hensyn til netop dine fagkombinationer.

Du skal søge stillingen hvis du:

 • uddannet lærer med et stort engagement og en tillidsvækkende faglighed i dine fag
 • vil arbejde i et årgangsteam med eget teamarbejdsrum og kontorarbejdspladser og ikke mindst de bedste kollegaer, du kan forestille dig
 • vil arbejde på en skole, hvor der er opbygget en høj grad af tillid imellem ledere og lærere

 

På Søndersøskolen er vi særligt optaget af teamsamarbejdet og skole-hjem samarbejdet som løftestænger, der skal sikre elevernes fulde udbytte af deres skole. På Søndersøskolen vægter vi faglige, personlige og sociale kompetencer lige højt, og vi er stolte af, at de børn, vi sender videre fra skolen, generelt klarer sig rigtigt godt. Vi er ligeledes optagede af at udvikle det inkluderende læringsmiljø således, at alle vores børn og unge oplever sig som en bidragende del af de faglige og sociale fællesskaber.

 

Søndersøskolen i Furesø Kommune er kendetegnet ved motiverede børn og unge, en forældregruppe, der bakker godt op omkring skolen, og sidst men ikke mindst et rart, tillidsfuldt arbejdsmiljø med gode fysiske rammer og en dygtig personalegruppe. Du vil også opleve en ledelse, der aktivt tager del i din hverdag og udviser en høj grad af tillid.

 

Søndersøskolen ligger i dejlige grønne omgivelser, ti minutters gang fra Værløse Station. Vi har en lokal arbejdstidsaftale med 35 timers ugentlig tilstedeværelse, som sikrer fleksibilitet i arbejdet. Vi er også glade for at kunne tilbyde personlige arbejdspladser og computere til alle vores lærere. På Søndersøskolen er vi på vej til at blive en fuldt firesporet skole. Vi er ca. 940 elever og ca. 110 medarbejdere.

 

Har du brug for flere oplysninger? Så er du velkommen til at kontakte skoleleder Kirsten Boel på tlf. 72164213 eller afdelingsleder for udskolingen Marianne Hald på tlf. 72164214. Du er også meget velkommen til at ringe, så vi kan aftale et besøg, inden du ansøger.

 

Ansøgningsfrist er onsdag den 16/5 - 2018. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 21 og 22. Stillingen er på fuld tid, og løn er efter gældende overenskomst.

 

Medarbejderne er Furesø Kommunes vigtigste ressource
Udviklingen af vores kommune mod nye fremtidige og holdbare løsninger kommer ingen vegne uden medarbejdernes aktive deltagelse, engagement og lyst til at gøre en forskel for borgerne.

I Furesø Kommune prioriterer vi den daglige trivsel for vores medarbejdere højt, og vi arbejder offensivt for at sikre et sundt og socialt arbejdsmiljø. Vi sætter forskellighed, videreuddannelse og medansvar i centrum for at sikre livskvalitet for borgerne og jobkvalitet for medarbejderne.

 

Ansøg nu
Lignende job
Virksomhedsinformation
Søndersøskolen
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Tlf
7235 7400
Kontaktperson
Kirsten Boel
Tlf
72108900
Adresse
Kirke Værløsevej 50
3500 Værløse
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-04-2018
Udløber
16-05-2018
Kviknummer
LJA-60152024
Jobtype
Fuldtid
Fag
Biologi, Dansk, Engelsk, Fransk, Fysik/kemi, Geografi, Håndværk og design, Idræt, Matematik
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan